top of page
Hof-van-Vijfeijken-Gute-nacht-1.jpg

Bed & Breakfast, recepties, familiebijeenkomsten

In de weekeinden en schoolvakanties

Hof van Vijfeijken, een eigentijdse en unieke accommodatie

In het Brabantse Boxtel staat sinds het jaar 1563 een prachtige, monumentele boerderij. Midden in de natuur, grenzend aan natuurgebied "de Kampina".

In de weekeinden en vakanties stellen we de boerderij graag open voor U. Verblijf in alle rust en laat je verrassen door de omgeving; weidse uitzichten, prachtige wandelroutes of huur een fiets die nog voor je wordt afgeleverd ook. Zin om erop uit te gaan? Boxtel is vlakbij en heeft diverse bezienswaardigheden. Uiteraard is het bruisende centrum van Den Bosch een echte aanrader; volop gezelligheid, mooie musea en vergeet ook zeker de vaartocht op de Binnendieze niet. Vanaf station Boxtel ben je er binnen 10 minuten. Datzelfde geldt voor de bereikbaarheid van Eindhoven en Tilburg. Welkom op dit bijzondere plekje in Brabant!

 

Sfeervolle ruimtes

De boerderij is fraai gerestaureerd, waarbij de traditionele uitstraling van weleer is behouden, maar dan wel in een geheel eigentijds jasje.

Vanzelfsprekend is supersnelle WiFi beschikbaar in alle vertrekken. Een televisie vind je om het hoekje bij de loungebank.
Je hebt de beschikking over een ruime lounge-zithoek met houtkachel (‘de Deel’) en een sfeervolle ruimte voor ontbijt/lunch/diner (‘de Stal’).  

Ieder seizoen worden onze wilgen geknot; dat hout ligt voor je klaar bij de kachel. De wijnklimaatkast is gevuld, dus pak er gerust een mooi glas wijn bij!

Rondom de boerderij zijn royale tuinen met ingericht terras. Geniet en proef de natuur! 

Kamers

Hof van Vijfeijken beschikt over 12 slaapkamers: negen tweepersoonskamers en drie eenpersoonskamers met losse boxsprings. Beneden beschik je over twee luxe sanitaire badkamers met elk twee douches, drie wastafels en twee toiletten. Zachte handdoeken liggen voor je klaar op je slaapkamer,

evenals fijne slofjes en badjassen (zodat het net lijkt alsof je thuis bent...).​

Prijzen:

- Bed & Breakfast

1 persoonskamer : €   97,00 per persoon inclusief ontbijt
2 persoonskamer : € 137,00 voor 2 personen inclusief ontbijt

- Recepties, op aanvraag

- Familiebijeenkomsten, op aanvraag

- Herdenkingen, op aanvraag

Bel Eveline voor informatie en reserveringen. 

bottom of page