Heeft u al langere tijd een ingewikkelde kwestie binnen uw bedrijf, waarover u zou moeten vergaderen, dan kunt u het best exclusief vergaderen op één van de meest exclusieve vergaderlocaties in Brabant: Hof van Vijfeijken in het mooie buitengebied van Boxtel. U kunt hier op een rustige en inspirerende locatie in de natuur alle knopen doorhakken die in uw bedrijf van belang zijn. Door exclusief te vergaderen, zal dit veel eenvoudiger gaan. Zeker ook omdat het u aan niets ontbreekt bij Hof van Vijfeijken.

Als u hier exclusief gaat vergaderen ontbreekt het u aan niets,

Zoals gezegd is Hof van Vijfeijken een van de meest exclusieve vergaderlocaties in Brabant. Dit komt niet alleen door de schitterende locatie van onze vergaderboerderij, maar ook door het feit dat u tijdens uw verblijf van alle gemakken voorzien bent. U wordt na een lange dag vergaderen namelijk verwend met een heerlijk diner, bereid door onze chef-kok. Daarna komt u heerlijk tot rust in onze heerlijke bedden en ’s ochtends staat er alweer een heerlijk ontbijt voor u klaar. Exclusief vergaderen heeft zo wel heel veel voordelen.

Boek uw verblijf op één van de meest exclusieve vergaderlocaties in Brabant

Wilt u binnenkort op een comfortabele manier exclusief vergaderen? Boek dan nu uw verblijf bij Hof van Vijfeijken. Zo kunt u op een prettige manier vergaderen en ondertussen kunt genieten van alle luxe waarvan op één van onze exclusieve vergaderlocaties in de natuur kunt genieten. Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 0411 602 385.

Contact
  • Facebook - White Circle
  • White LinkedIn Icon
  • Instagram - White Circle

Hof van Vijfeijken

Nergena 32, 5282 JE Boxtel

Tel: 0411 602 385

E-mail: info@hofvanvijfeijken.nl

2020 by flor it

Boekingsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Wij faciliteren een TESLA 

Destignation Charger

Powered by Dijkhuizen.com