top of page

Exclusief vergaderen in Boxtel doet u hier

Als u al langere tijd een ingewikkelde kwestie binnen uw bedrijf heeft, dan kunt u het best exclusief vergaderen op één van de mooiste exclusieve vergaderlocaties in Brabant: Hof van Vijfeijken in het mooie buitengebied van Boxtel. Hak hier alle knopen door op een rustige en inspirerende locatie in de natuur. Door exclusief te vergaderen op onze prachtige locatie in Boxtel, zal dit veel eenvoudiger gaan. Zeker ook omdat het u aan niets ontbreekt bij Hof van Vijfeijken.

Als u hier exclusief gaat vergaderen in Boxtel, ontbreekt het u aan niets

Zoals gezegd is Hof van Vijfeijken een van de mooiste exclusieve vergaderlocaties in Brabant. Dit komt niet alleen door de schitterende locatie van onze exclusieve vergaderlocatie, maar ook door het feit dat u tijdens uw verblijf van alle gemakken voorzien bent. U kunt namelijk heerlijk ontspannen in de natuurrijke omgeving tijdens een fijne wandeling. U wordt na een lange dag vergaderen verwend met een heerlijk diner, bereid door onze chef-kok. Daarna komt u aangenaam tot rust in onze heerlijke vergaderboerderij en ’s ochtends staat er alweer een smakelijk ontbijt voor u klaar. We denken graag met u mee als u specifieke wensen heeft en bieden zo de vergaderplek die aan al uw wensen voldoet. Extern vergaderen in Boxtel heeft zo wel heel veel voordelen!

Boek uw verblijf op één van de meest exclusieve vergaderlocaties in Brabant

Wilt u binnenkort op een comfortabele manier exclusief vergaderen in Boxtel? Boek dan nu uw verblijf bij Hof van Vijfeijken. Zo kunt u op een prettige manier vergaderen en ondertussen genieten van alle luxe op één van de mooiste exclusieve vergaderlocaties in de natuur. Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0411 602 385. Bekijk alvast een sfeerimpressie om een goed beeld te krijgen van hoe onze vergaderlocatie eruitziet.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page