top of page

Bijzonder extern vergaderen nabij Boxtel

Extern vergaderen heeft enkele voordelen ten opzichte van het vergaderen op kantoor, zeker wanneer u dit bij Hof van Vijfeijken in Boxtel doet. Onze knusse vergaderboerderij midden in de natuur vormt dan ook de ideale vergaderlocatie. Niet alleen omdat de omgeving zeer inspirerend is, maar ook omdat u het hier aan niets zal ontbreken.

Maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten tijdens het extern vergaderen in Boxtel

Vergaderen in Hof van Vijfeijken betekent dat u profiteert van allerlei extra’s tijdens het vergaderen. U geniet bijvoorbeeld na een lange dag vergaderen van een heerlijk uitgebreid diner, met echte culinaire hoogstandjes en vakkundig bereid door onze chefkok Sjoerd. Zijn er speciale dieetwensen? Geef deze dan aan ons door, want dan houden wij hier uiteraard rekening mee tijdens het vergaderen of tijdens uw training.

Neem contact met ons op

Wilt u ook extern komen vergaderen op onze unieke, kleinschalige locatie in de natuur in Boxtel? Neem dan contact met ons op, zodat we al uw wensen en behoeften kunnen bespreken. U kunt ons contactformulier invullen, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken op 0411 602 385. Wij denken graag met u mee over hoe we samen uw vergadersessie tot een groot succes kunnen maken. Dat lukt zeker als u extern komt vergaderen op onze unieke locatie nabij Boxtel.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page