Midden in de Brabantse natuur rondom Boxtel, vindt u een inspirerende vergaderlocatie bij het Hof van Vijfeijken. De monumentale boerderij bestaat inmiddels al meer dan vijf eeuwen en is nu dé locatie om in een rustige, gastvrije omgeving met uw gezelschap te vergaderen of een opleidingsdag te organiseren. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat u gedurende de dag voedzame, pure gerechten krijgt, gemaakt van biologische streek- en seizoensgebonden producten.

Exclusieve toegang op een inspirerende vergaderlocatie in Boxtel

Op het terrein rondom de monumentale boerderij zijn u en uw gezelschap exclusief aanwezig. Dit garandeert u volledige privacy én de aandacht van uw persoonlijke gastvrouw. Zij helpt u met alle op- of aanmerkingen die gedurende uw dag of dagen aan bod komen op onze inspirerende vergaderlocatie, variërend van hulp bij het instellen van de multimedia tot de mooiste wandelroute door de Brabantse bossen. Maak de keuze om na een dagdeel vergaderen de natuur in te trekken samen met uw gezelschap om de gedachten leeg te maken. Tijdens deze momenten ontstaan de meest creatieve ideeën en toepasbare oplossingen.

Vraag meer informatie over de beschikbare arrangementen

Bij het Hof zijn zowel een- als meerdaagse arrangementen beschikbaar voor u en uw gezelschap. Plan een inspirerende meeting of teambuildingdag op onze vergaderlocatie midden in de Brabantse bossen. De huiselijke en informele setting in combinatie met comfortabele ruimtes die van alle gemakken voorzien zijn, zullen resulteren in een verfrissende blik en vruchtbare kennis. Neem contact op via 0411 602 385 of vul het contactformulier op de website in voor meer informatie.