Als u op zoek bent naar een locatie om kleinschalig te vergaderen met uw gezelschap, dan is het Hof van Vijfeijken een prachtige optie. De monumentale boerderij in het buitengebied van Boxtel is omringd door adembenemend groen en ademt historie van de afgelopen vijf eeuwen. Bovendien geniet u tijdens een verblijf van heerlijke lokale gerechten, waardoor zowel lichaam als geest volledig verfrist raakt en nieuwe inzichten aan het licht komen.

Kleinschalig vergaderen op een unieke locatie met professionele faciliteiten

Onze conferentieruimte ‘Palais des Poules’ is uitermate geschikt om kleinschalig te vergaderen midden in de natuur. Wij richten de ruimte volledig naar uw wens in, inclusief beamer/flipover en vanzelfsprekend met snelle WiFi. De gastvrouw staat bovendien gedurende uw verblijf op het Hof van Vijfeijken voor u klaar bij eventuele op- en aanmerkingen, die vervolgens ad hoc voor u worden opgelost. Naast een warm welkom ontvangt u dus ook een persoonlijke benadering en professionele aanpak tijdens uw vergadering. Bovendien bent u altijd exclusief is onze gast, wat betekent dat er geen andere groepen aanwezig zijn.

Een arrangement op maat

Bij het Hof bekijken we graag per gezelschap wat de wensen én de mogelijkheden zijn. Zo is het mogelijk om op deze bijzondere vergaderlocatie zowel één dag te verblijven, alsook meerdaags met een overnachting. Kleinschalig vergaderen te midden van de adembenemende Brabantse natuur, in een huiselijke setting zal ook voor u vruchtbaar en verfrissend aanvoelen. Bel naar 0411 602 385 of vul het contactformulier op de website in voor meer informatie omtrent een maatwerkarrangement voor uw gezelschap.

Contact
  • Facebook - White Circle
  • White LinkedIn Icon
  • Instagram - White Circle

Hof van Vijfeijken

Nergena 32, 5282 JE Boxtel

Tel: 0411 602 385

E-mail: info@hofvanvijfeijken.nl

2020 by flor it

Boekingsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Wij faciliteren een TESLA 

Destignation Charger

Powered by Dijkhuizen.com