top of page

Kleinschalig vergaderen nabij Den Bosch

Als u op zoek bent naar een locatie om kleinschalig te vergaderen met uw gezelschap, dan is het Hof van Vijfeijken in Boxtel, nabij Den Bosch, een prachtige optie. De monumentale boerderij in het buitengebied nabij Den Bosch is omringd door adembenemend groen en onze locatie ademt de geschiedenis van de afgelopen vijf eeuwen. Bovendien geniet u tijdens het verblijf van heerlijke lokale gerechten, waardoor zowel lichaam als geest volledig verfrist raken en nieuwe inzichten aan het licht komen.

Kleinschalig vergaderen op een unieke locatie in regio Den Bosch

Onze conferentieruimte ‘Palais des Poules’ is uitermate geschikt om kleinschalig te vergaderen midden in de natuur. Wij richten de ruimte volledig naar uw wens in, inclusief beamer/flipover en vanzelfsprekend met snelle WiFi. De gastvrouw staat bovendien gedurende uw verblijf op het Hof van Vijfeijken voor u klaar bij eventuele op- en aanmerkingen, waar de gastvrouw adequaat op zal reageren. Behalve een warm welkom, ontvangt u dus ook een persoonlijke benadering en professionele aanpak tijdens uw vergadering. Bovendien bent u altijd exclusief onze gast, wat betekent dat er geen andere groepen aanwezig zijn. Zo kunt u fijn kleinschalig vergaderen op ons prachtige landgoed nabij Den Bosch.

Kom kleinschalig vergaderen op ons landgoed

Bij het Hof van Vijfeijken bekijken we graag per gezelschap wat de wensen én de mogelijkheden zijn. Zo is het mogelijk om op deze bijzondere vergaderlocatie zowel één dag te verblijven, alsook meerdaags met een overnachting. Kleinschalig vergaderen te midden van de adembenemende Brabantse natuur in de buitengebieden van Boxtel, nabij Den Bosch, zal ook voor u vruchtbaar en verfrissend aanvoelen. Dat alles in inspirerende omgeving. Bel naar 0411 602 385 of vul het contactformulier op de website in voor meer informatie omtrent een maatwerkarrangement voor uw gezelschap.

bottom of page