Zoeken
  • Hof van Vijfeijken

Keek op de week 2 2020

Beste Hoffers,

‘En check ook de agenda voor rest oktober. Er is weer reuring! Ik ben er om in te koppen; als Corona zich nu maar een beetje gedeisd houdt’.

Dat is wat ik in de Keek van Vorige Week schreeft.

Damn it!! Corona houdt zich dus niet gedeisd. ‘Tweede golf’ staat er met grote koppen in de krant. Toch blijf je dan positief en hoop je dat het wel los zal lopen. Totdat de eerste mailtjes binnenstromen na de persconferentie van vorige week maandag;

Hoi Eveline,

Nav de persconferentie van gisteravond moeten wij helaas deze meeting tot nader bericht annuleren. Ook binnen onze organisatie volgen wij strikt alle maatregelen, dus alle niet noodzakelijke overleggen worden nu allemaal geannuleerd.

Dit was de strekking van de mails die ik de afgelopen dagen ontving.

Ik zal jullie de details van alle telefoongesprekken met o.a. KHN, Veiligheidsregio en klanten besparen. De tendens is dat er bij grote bedrijven keihard op de rem wordt getrapt. Directieleden worden uit elkaar gehouden (soort van risicospreiding zeg maar), gaan zeker niet samenkomen nu. Alle niet-noodzakelijke bijeenkomsten worden afgeblazen. Sommigen melden dat ze de aankomende 3 weken afwachten, anderen weten nu al dat voor de rest van 2020 niets meer gepland gaat worden en weer anderen hebben al te horen gekregen dat t/m 1e kwartaal 2021 geen vergaderingen zijn toegestaan.

Pfff…… wat nu is de vraag? Feit is in ieder geval dat bijeenkomsten tot max. 30 personen WEL zijn toegestaan. Op 1,5m uiteraard. Dus daar gaan we nog duidelijker op in zetten.

Heel eerlijk; vandaag ben ik echt even ‘van de leg’. Totaal beduusd door alle gesprekken die ik heb gevoerd. Van begripvol tot simpelweg grof, van blijven volhouden tot bekijk het lekker even. Alles kwam voorbij.

Nu zo richting einde middag denk ik “We gaan na de survival van afgelopen periode toch potverdomme de kop niet laten hangen Vendrig (-Janssen)?!” Nee, natuurlijk niet.

Misschien ligt het ook ’n beetje aan het feit dat het zo ongrijpbaar is; hoe lang gaat dit duren, waarom zijn die bedrijven allemaal ineens weer zo in de stress. En daarbij komt dat ik afgelopen woensdag zèlf een Corona-test heb ondergaan.

Vanaf zondagavond kreeg ik keelpijn. Werd steeds erger, niet fit, kortademig. Het zal toch niet? Moet Hof dan dicht? Anyway, er schiet van alles door je hoofd. Behalve dat ik ziek zou kunnen worden, haha.

Gelukkig gister de verlossing ‘Mevrouw Vendrig, u hebt geen Corona’. Dat was positief, uuuuh negatief dus eigenlijk qua uitslag.

Vooruitblik;

Zucht…wat kan ik hierover zeggen? In ieder geval dat we keihard door gaan. Hoe dan ook.

Er komen allerlei hersenspinsel opborrelen. Sjoerd, ik ventileer deze maandag bij je!

En mochten jullie nog ideeën hebben; graag!

Wel hebben we aankomende maandag DEV weer te gast, hoe fijn. Zij draaien het juist om; we mogen/willen niet te dicht op elkaar op kantoor bijeenkomen dus gaan we extern.

Zegt het voort aub!

De opties die nu in de agenda staan heb ik (bijna) allemaal gesproken en wachten nog even met hun besluit.

KDO gaat in ieder geval door. YES! Wel weer met kleinere groep, maar alles beter dan niets.

Verder houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van de aankomende ontwikkelingen.

Sjoerd en ik gaan in ieder geval volop aan de slag met het nog meer promoten van de tent, de ruimte die dit biedt etc etc.

Blijf in de tussentijd allemaal vooral gezond. Ik zei het vorige week al; niet verslappen, realistisch blijven en alert zijn op de 1,5m afstand; ook - of juist - onderling. Kijk maar naar Trump en z’n Barbiepop; die zijn nu ook besmet door een close medewerkster.

Rest mij jullie een fijne en gezonde week te wensen!

Hopelijk tot gauw.

Groetjes, Eveline

O ja, bijgaand toch nog wat gein zo richting het weekeinde.


Auto kopen via Twitter?Mijn COVID-uitslag

Mannenhumor43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Hoffers, Donderdagmiddag 14.05 uur; onze Nieuwsbrief ‘Coronaproof Vergaderen’ gaat er met vliegende vaart uit richting ruim 2200 klanten. Donderdagmiddag 14.07 uur; telefoon rinkelt. “Goedemidda