Zoeken
  • Hof van Vijfeijken

Keek op de week 3 2020

Beste Hoffers,Donderdagmiddag 14.05 uur; onze Nieuwsbrief ‘Coronaproof Vergaderen’ gaat er met vliegende vaart uit richting ruim 2200 klanten.

Donderdagmiddag 14.07 uur; telefoon rinkelt. “Goedemiddag, G4S, ik bel n.a.v. jullie nieuwsbrief”.

Echt waar! Ik zit te stuiteren, dit hadden we nèt nodig. Zo benieuwd wat voor effect de nieuwsbrief gaat genereren. Dit is een goede voorbode nietwaar?!

Dus voilà, snel offerte voor 21 deelnemers eruit. En wat mooi is om te merken, de inhoud wordt gelezen en er wordt veel doorgeklinkt naar onze site. De dame van G4S gaf bijv. aan het een grote pré te vinden dat je bij ons de enige gast bent en dat we een All-in tarief hanteren, geen nacalculatie. Deze info stond niet in de nieuwsbrief, wel op de site uiteraard. Missie dus ook al geslaagd op dat punt.

Offerte er snel uit en dacht even klein moment te pakken om eerste succesje te vieren.

Valt m’n blik meteen op een mail van Outing Holland; inhoud bericht “Grappige mailing!”.

Hoe attent.

Vervolgens een mail van onze eigen sommlier Ed Baten; hij heeft zijn hele bestand het volgende bericht gestuurd: “Ter info (nieuwsbrief bijlage)! En stuur het door naar degenen die op zoek zijn naar een A locatie – die C proof is - een prachtige oude boerderij, met een fantastisch team en uitstekende bio – wijnen 😊”.

Jemig, wat een energie binnen 3 minuten! Love it!

Vooruitblik;


Vervolgens Start2Daagse KDO met 18 (!) deelnemers. Mooie groepsgroote, goed teken. Blijf alert op Corona-maatregelen en zie ook mijn appje mbt ventileren. Scherp op zijn!

Wellicht ten overvloede; voorraad mappen etc. van KDO ligt in kast Palais en anders in bierstube. Laatst nog paar dozen geleverd.

Zaterdag op zondag een reservering via booking.com

Zij gaan in de avond smullen van EtenMetWensen.

Diversen;

  • Merijn is extra foto’s komen maken van tent met diverse opstellingen Coronaproof. Deze komen uiteraard sneller dan het licht op onze website en ik zal ook artikel voor LinkedIn schrijven.

  • Heb je zelf onze nieuwsbrief ontvangen? En en en (wat vond je er van)?

  • Ik ga op advies van KHN bij de bevestiging van een boeking, niet alleen de annuleringsvoorwaarden (aangepast naar Corona situatie) mee sturen maar ook onze maatregelen m.b.t. Corona. Ook hierdoor maken we weer duidelijk kenbaar dat we de situatie serieus nemen.


Tot slot weer een keer een “Wist je Dat?”….

Dat Sjoerd en ik een bijzondere samenwerking/band hebben, dat koester ik.

Overall heel fijn, incidenteel tikje stroef (ik in m’n ongeduld, komt altijd weer snel goed) en soms heb je van die momenten dat je denkt Telepathie ofzo?

Vorige week; ik snel kantoor stofzuigen. Wat een luxe trouwens zo’n Dyson, wil ik thuis ook wel. Die bureaustoel mag sowieso wel ‘es vervangen worden dacht ik bij mezelf. Ik zit er niet meer lekker op, de ergonomie is ver te zoeken. Maar goed, barre tijden; ga ik nu niet vragen van Sjoerd. Misschien leuk verjaardagscadeau t.z.t.:)?

Gistermiddag komt er tijdens de koffiepauze een dame binnenwandelen met 2 werkelijk waar prachtige bureaustoelen. Waarvan eentje voor mij!! Zonder dat we er samen over gesproken hebben. Telepathie? Toeval? Kan me niks schelen, ik ben blij! Komt dat zien!.

Nog een tot slot;

Geboren: Dante Daniël Adrea van Os! Zoon van Aagje & Joris. Welkom op de wereld!

Fijn weekeinde allemaal!

Groetjes,

Eveline


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven