top of page

Als u op zoek bent naar een trainingslocatie met de mogelijkheid tot overnachting, dan is het Hof van Vijfeijken in Boxtel een geschikte locatie. Of u nu een één- of meerdaagse training wilt organiseren voor uw gezelschap, dankzij de rustige ligging van het domein bent u verzekerd van een rustige omgeving. Combineer een intensieve dag met een heerlijke kookclinic van Sjoerd met de mooiste ingrediënten uit de streek voor een optimale besteding van uw dag.

Geniet van comfort en luxe op onze trainingslocatie met mogelijkheid tot overnachting

In de monumentale vergaderboerderij waar het Hof van Vijfeijken in Boxtel gevestigd is, hebben we de twaalf slaapkamers zo ingericht dat het huiselijk voelt zonder comfort te verliezen. Zo vindt u op iedere kamer een heerlijk zacht handdoekpakket en slaapt u op een luxueuze eenpersoons boxspring. Bij onze trainingslocatie doet u niet alleen nieuwe kennis en tactieken op, maar komt u ook volledig tot rust als u kiest voor een arrangement met overnachting in de prachtige natuur.

Leg de focus volledig op uw programma

Tijdens uw verblijf bij onze vergaderruimte nabij Den Bosch doen wij er alles aan om uw trainingssessies tot een goed einde te brengen. Wij zullen eventuele op- of aanmerkingen direct voor u oplossen, zodat u zich volledig kunt focussen op het doel van uw verblijf met overnachting op onze trainingslocatie. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden binnen onze arrangementen? Neem dan contact met ons op via 0411 602 385 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page