Als u op zoek bent naar een trainingslocatie met de mogelijkheid tot overnachting, dan is het Hof van Vijfeijken een geschikte gelegenheid. Ongeacht of u nu een één- of meerdaagse training wilt organiseren voor uw gezelschap, dankzij de private ligging van het domein bent u gegarandeerd van een rustige omgeving om de kennis optimaal tot u te nemen. Combineer een intensieve dag met een heerlijke kookclinic van Sjoerd met de mooiste ingrediënten uit de streek voor een optimale besteding van uw dag.

Geniet van comfort en luxe op onze trainingslocatie met mogelijkheid tot overnachting

In de monumentale boerderij waar het Hof gevestigd is, hebben we de twaalf slaapkamers zo ingericht dat het huiselijk voelt zonder comfort te verliezen. Zo vindt u op iedere kamer een heerlijk zacht handdoekpakket en slaapt u op een luxueuze eenpersoons boxspring. Bij onze trainingslocatie doet u niet alleen nieuwe kennis en tactieken op, maar komt u ook volledig tot rust als u kiest voor een arrangement met overnachting in de prachtige natuur.

Leg de focus volledig op uw programma

Tijdens uw verblijf varen wij volledig mee met uw programma en staat onze gastvrouw u te allen tijde ter beschikking. Zij zal eventuele op- of aanmerkingen direct voor u oplossen, zodat u zich volledig kunt focussen op het doel van uw verblijf met overnachting op onze trainingslocatie. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden binnen onze arrangementen? Neem dan contact met ons op via 0411 602 385 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Bedankt voor de inzending!