Een geschikt vergaderarrangement vinden voor uw gezelschap kan leiden tot een lange zoektocht langs verschillende locaties in Brabant. Als u in alle rust wilt vergaderen of een trainingsdag wilt organiseren voor uw collega’s, dan is het van belang dat de locatie goed bereikbaar is, maar zeker ook inspirerend. Kom daarom naar het Hof van Vijfeijken, gelegen in het buitengebied van Boxtel. Zowel vanuit Tilburg, Den Bosch als Eindhoven zijn we goed bereikbaar en garanderen we u een inspirerende en verfrissende omgeving voor uw activiteiten.

Kies een vergaderarrangement en verblijf in het groene Brabant, in Boxtel

Bij het Hof zijn er verschillende vergaderarrangementen beschikbaar, waarbij u als enige gezelschap verblijft op onze prachtige monumentale boerderij te midden van de Brabantse bossen. Natuurlijk is het mogelijk om een ééndaags arrangement af te nemen voor bijvoorbeeld een hei- of brainstormsessie met uw team. Het is echter ook mogelijk om een meerdaags vergaderarrangement af te nemen voor bijvoorbeeld verschillende teambuildingactiviteiten in Boxtel, Brabant. Hierbij verblijft u als enige gezelschap in onze comfortabele kamers, waar u gebruik kunt maken van onze huiselijke faciliteiten. Bij beide vergaderarrangementen geniet u gedurende de dag van heerlijke gerechten die met lokale seizoens- en streekproducten uit het Brabantse land bereid worden. De heerlijke dinermogelijkheden laten u watertanden en smaken des te beter na een productieve en inspirerende dag op ons mooie landgoed. Daarom boekt u een vergaderarrangement op onze vergaderboerderij in Boxtel.

Wij varen graag mee in uw programma

Bij het Hof vinden we kleinschaligheid en helderheid erg belangrijk. Daarom weet u bij een vergaderarrangement bij onze boerderij in Boxtel, in het mooie Brabant, altijd op voorhand wat de kosten zijn voor uw vergadering of andere activiteit. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Eveline of Sjoerd helpt u graag via 0411 602 385 of stuur een verzoek via het contactformulier op de website.

Contact

Bedankt voor de inzending!