Boek een vergaderarrangement in Brabant

Als u een aanbieder van een compleet vergaderarrangement in Brabant zoekt, ontdek dan het Hof van Vijfeijken eens. Als u in alle rust wilt vergaderen of een trainingsdag wilt organiseren voor uw collega’s, dan is het van belang dat de locatie goed bereikbaar, maar zeker ook inspirerend is. Kom daarom naar het Hof van Vijfeijken, gelegen in het buitengebied van Boxtel. Zowel vanuit Tilburg, Den Bosch als Eindhoven is onze locatie goed bereikbaar. Zo garanderen we u een inspirerende en schitterende omgeving voor uw activiteiten.

Kies een vergaderarrangement en verblijf in het groene Brabant, in Boxtel

Bij het Hof van Vijfeijken zijn er verschillende vergaderarrangementen beschikbaar, waarbij u altijd als enige gezelschap verblijft op onze prachtige monumentale boerderij te midden van de Brabantse bossen. Natuurlijk is het mogelijk om een ééndaags arrangement af te nemen voor bijvoorbeeld een hei- of brainstormsessie met uw team. Het is echter ook mogelijk om een meerdaags vergaderarrangement met overnachting af te nemen voor bijvoorbeeld verschillende teambuildingactiviteiten in Boxtel, Brabant. Hierbij verblijft u als enige gezelschap in onze comfortabele kamers, waar u gebruik kunt maken van al onze luxe faciliteiten. Bij beide vergaderarrangementen geniet u tijdens de hele vergaderdag van heerlijke gerechten die met lokale seizoens- en streekproducten uit het Brabantse land bereid worden. De heerlijke dinermogelijkheden laten u watertanden en smaken des te beter na een productieve en inspirerende dag op ons mooie landgoed. Daarom boekt u een vergaderarrangement op onze vergaderlocatie in Boxtel.

Laat ons uw wensen weten, en we stellen en passend programma voor u samen

Bij het Hof van Vijfeijken vinden we kleinschaligheid, exclusiviteit en helderheid erg belangrijk. Daarom weet u bij een vergaderarrangement bij onze boerderij in Boxtel, in het mooie Brabant, altijd op voorhand wat de kosten zijn voor uw vergadering of andere activiteit. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Eveline en Sjoerd helpen u graag verder via 0411 602 385. Ook kunt u uw vragen aan ons voorleggen via ons contactformulier.

Contact

Bedankt voor de inzending!