top of page

Boek een vergaderarrangement in Brabant

Als u een aanbieder van een compleet vergaderarrangement in Brabant zoekt, ontdek dan Hof van Vijfeijken eens. Als u in alle rust wilt vergaderen of een trainingsdag wilt organiseren voor uw collega’s, dan is het van belang dat de locatie goed bereikbaar, maar zeker ook inspirerend is. Kom daarom naar ons landgoed gelegen in het buitengebied van Boxtel. Zowel vanuit Tilburg, Den Bosch als Eindhoven is onze locatie goed bereikbaar. Zo garanderen we u een inspirerende en schitterende omgeving voor uw activiteiten.

Kies een vergaderarrangement en verblijf in het groene Brabant

We bieden een bijzondere vergaderlocatie, waarbij u altijd als enige gezelschap verblijft op onze prachtige monumentale boerderij te midden van de Brabantse bossen. Natuurlijk is het mogelijk om een ééndaags arrangement af te nemen voor bijvoorbeeld een brainstormsessie met uw team. Het is echter ook mogelijk om onze vergaderboerderij met overnachting te reserveren voor bijvoorbeeld verschillende teambuildingactiviteiten in Boxtel, Brabant. Hierbij verblijft u in onze comfortabele kamers, waar u gebruik kunt maken van al onze luxe faciliteiten. Bij beide vergaderarrangementen geniet u tijdens de hele vergaderdag van heerlijke gerechten die met lokale seizoen- en streekproducten uit het Brabantse land bereid worden. De heerlijke dinermogelijkheden laten u watertanden en smaken des te beter na een productieve dag op onze inspirerende vergaderlocatie. Daarom boekt u een vergaderarrangement bij onze vergaderruimte nabij Den Bosch.

Kies het gewenste vergaderarrangement

Bij het Hof van Vijfeijken vinden we kleinschaligheid, exclusief vergaderen en helderheid erg belangrijk. Daarom weet u bij een vergaderarrangement bij onze boerderij in het mooie Brabant altijd op voorhand wat de kosten zijn voor uw vergadering of andere activiteit. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Eveline en Sjoerd helpen u graag verder via 0411 602 385. Ook kunt u uw vragen aan ons voorleggen via ons contactformulier.

bottom of page