top of page

Vergaderen in de natuur in Brabant

Wilt u vergaderen in de natuur op een prachtige plek in Brabant? Hof van Vijfeijken in Boxtel is gelegen in een prachtig buitengebied in de bossen. Door te vergaderen op een rustgevende, inspirerende plek komen u en uw collega’s tot nieuwe inzichten. Bij ons vergadert u in stijl. Ontdek de kleinschalige en exclusieve vergaderruimte op ons landgoed.

Vergaderen in de natuur van Brabant voor creatieve ideeën

Als u ervoor kiest om te vergaderen in de prachtige natuur van Brabant, merkt u dat u helemaal tot rust komt. De inspirerende omgeving van onze vergaderboerderij zorgt ervoor dat u en uw collega’s vernieuwende, creatieve ideeën krijgen. Bovendien kunt u heerlijk pauzeren in de natuurrijke omgeving tijdens een fijne wandeling. Wilt u graag blijven overnachten? Boek dan een meerdaags vergaderarrangement en start de volgende dag fris en fruitig met uw bijeenkomst.

Welke mogelijkheden bieden we?

Het Hof van Vijfeijken ligt midden in de natuur in Boxtel, Brabant, en is niet alleen een baken van rust voor één dag. U heeft ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in een van de twaalf luxueuze kamers die onze vergader-, opleidings- en trainingslocatie telt. Zo geniet u bij een meerdaags arrangement van een heerlijk vers ontbijt met lokale streek- en seizoenproducten. Het is tevens mogelijk om een kookclinic met uw gezelschap te volgen, waarbij onze collega Sjoerd u adembenemende familiegerechten met een unieke twist laat creëren. Onze vergaderplek biedt alles wat u nodig heeft.

Kies ervoor om te vergaderen in de natuur

Bij het Hof van Vijfeijken hechten we veel waarde aan gastvrijheid en kleinschaligheid. Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag over alle mogelijkheden. Neem contact met ons op en bel naar 0411 602 385. U bent zowel voor één dag als voor meerdere dagen welkom om te vergaderen in de natuur, omringd door de mooie omgeving van Boxtel in Brabant.

bottom of page