Als u op zoek bent naar een adembenemende, private locatie in Brabant om te vergaderen in het midden van de natuur, dan is het Hof van Vijfeijken een prachtig pand om te overwegen. De monumentale boerderij, die inmiddels al bijna vijf eeuwen in de bossen rondom Boxtel staat, is een inspiratie op zich als u voorkeur heeft voor een natuurlijk decor om te vergaderen. Vergaderen, het oplossen van complexe vraagstukken of het volgen van vernieuwende trainingen – alles wordt eenvoudiger als u zich in het midden van het mooiste groen bevindt. Bij het Hof kiezen we voor kleinschalig en exclusief, wat betekent dat alleen uw gezelschap beschikking heeft tot ons volledige landgoed zonder andere gasten.

Breng rust aan de tafel door te vergaderen in de natuur

Waar de dagelijkse vergaderingen in de kantoorruimtes stroef en moeilijk aan kunnen voelen, zult u merken dat vergaderen in een natuurlijke omgeving lichaam en geest ten goede komt. Vergaderen in het midden van de prachtige Brabantse natuur zal ervoor zorgen dat uw bijeenkomsten vruchtbaarder verlopen, maar vooral dat u en uw gezelschap constant verfrissend starten aan een nieuwe ronde. Neem bijvoorbeeld een pauze van het vergaderen en geniet van de Brabantse natuur van de omgeving. Zo komt u volledig tot rust.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij het Hof wordt vergaderen in de natuur niet alleen een baken van rust voor één dag, u heeft ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in een van de twaalf luxueuze kamers die onze vergader-, opleidings- en trainingslocatie telt. Zo is het mogelijk om bij een meerdaags arrangement te genieten van een heerlijk vers ontbijt met lokale streek- en seizoensproducten. Het is tevens mogelijk om een kookclinic met uw gezelschap te volgen, waarbij Sjoerd u adembenemende familiegerechten met een unieke twist laat creëren. Sluit uw dag van vergaderen af met een rustgevende wandeling in de Brabantse natuur en de mooie omgeving rondom het Hof.

Informeer naar de dagindelingen

Bij het Hof hechten we veel belang aan de gastvrijheid en kleinschaligheid. Als u contact opneemt, via de website of door te bellen naar 0411 602 385, dan informeren wij u graag naar de mogelijkheden van onze arrangementen. Neem dus contact met ons op. U bent zowel voor één dag als voor meerdere dagen welkom om te vergaderen in de natuur, omringd door de mooie omgeving van het Brabantse Boxtel.

Contact
  • Facebook - White Circle
  • White LinkedIn Icon
  • Instagram - White Circle

Hof van Vijfeijken

Nergena 32, 5282 JE Boxtel

Tel: 0411 602 385

E-mail: info@hofvanvijfeijken.nl

2020 by flor it

Boekingsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Wij faciliteren een TESLA 

Destignation Charger

Powered by Dijkhuizen.com