Vergaderen in de natuur in Brabant

Als u wilt vergaderen in de natuur op een adembenemende privélocatie in Brabant, dan is het Hof van Vijfeijken een prachtige locatie om eens te bekijken. De monumentale boerderij, die inmiddels al bijna vijf eeuwen in de bossen rondom Boxtel staat, is hét natuurlijke decor voor een inspiratievolle vergadering of meerdaagse vergadersessie. Vergaderen, het oplossen van complexe vraagstukken of het volgen van vernieuwende trainingen – alles wordt eenvoudiger als u zich middenin het groen bevindt. Bij het Hof van Vijfeijken kiezen we voor kleinschalig en exclusief, wat betekent dat alleen uw gezelschap beschikking heeft tot ons volledige landgoed zonder andere gasten.

Breng rust aan de tafel door te vergaderen in de natuur van Brabant

Waar de dagelijkse vergaderingen in de kantoorruimtes stroef en moeilijk aan kunnen voelen, zult u merken dat vergaderen in een natuurlijke omgeving lichaam en geest ten goede komt. Vergaderen in het midden van de prachtige natuur in Brabant zal ervoor zorgen dat uw bijeenkomsten vruchtbaarder verlopen, maar vooral dat u en uw gezelschap constant verfrissend starten aan een nieuwe ronde. Neem bijvoorbeeld een pauze van het vergaderen en geniet van de schitterende natuur in Brabant. Zo komt u volledig tot rust.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het Hof van Vijfeijken ligt midden in de natuur in Boxtel, Brabant, en is niet alleen een baken van rust voor één dag. U heeft ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in een van de twaalf luxueuze kamers die onze vergader-, opleidings- en trainingslocatie telt. Zo is het mogelijk om bij een meerdaags arrangement te genieten van een heerlijk vers ontbijt met lokale streek- en seizoensproducten. Het is tevens mogelijk om een kookclinic met uw gezelschap te volgen, waarbij onze collega Sjoerd u adembenemende familiegerechten met een unieke twist laat creëren. Sluit uw dag van vergaderen af met een rustgevende wandeling in de Brabantse natuur en de mooie omgeving rondom het Hof van Vijfeijken.

Informeer naar de dagindelingen

Bij het Hof van Vijfeijken hechten we veel waarde aan gastvrijheid en kleinschaligheid. Als u contact opneemt, via de website of door te bellen naar 0411 602 385, informeren wij u graag naar de mogelijkheden van onze arrangementen. Neem dus contact met ons op. U bent zowel voor één dag als voor meerdere dagen welkom om te vergaderen in de natuur, omringd door de mooie omgeving van Boxtel in Brabant.

Contact

Bedankt voor de inzending!