Vergaderen in de omgeving van Eindhoven

Wilt u graag vergaderen op een unieke plek in de omgeving van Eindhoven? Hof van Vijfeijken in Boxtel biedt alles wat u nodig heeft om in alle rust te kunnen vergaderen. We bieden een flexibele dienstverlening en luisteren naar uw wensen, zodat we de ideale vergaderplek voor uw bedrijf bieden. Of u nu een training wilt geven of een bijeenkomst wilt houden; het kan allemaal op ons prachtige landgoed!

Vergaderen op een inspirerend landgoed in de omgeving van Eindhoven

Als u wilt vergaderen in een natuurrijke omgeving vlak bij Eindhoven, is onze vergaderlocatie in Boxtel ideaal. We zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en we houden rekening met al uw wensen. Zo serveren we de lunch op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt en u we zijn flexibel in de in- en uitchecktijden. Onze vergaderarrangementen zijn all-inclusive, dus u betaalt niet extra voor drankjes en andere bijzonderheden. Zo is het vooraf helder wat de kosten zijn. Omdat u tijdens uw verblijf onze enige gast bent, heeft u heel het landgoed voor uzelf. Zo kunt u tussen de vergaderingen door een fijne wandeling maken in een natuurrijke omgeving en komt u volledig tot rust. Bij ons wordt elke bijeenkomst een ontspannen beleving waarbij u niets tekort komt!

Kies ervoor om vlak bij Eindhoven te vergaderen in een rustgevende omgeving

Wilt u graag met uw team vergaderen in de omgeving van Eindhoven? Bekijk dan onze arrangementen en kies voor een eendaagse of meerdaagse bijeenkomst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0411 602 385 of door het contactformulier in te vullen.