top of page

Onze mooie vergaderruimte in Boxtel, nabij Den Bosch

Onze vergaderruimte in Boxtel, vlak bij Den Bosch, biedt alles wat u nodig heeft om efficiënt te vergaderen. Hof van Vijfeijken is niet alleen de perfecte vergaderlocatie nabij Den Bosch, maar u wordt ook nog eens goed verwend bij ons. Onze collega Sjoerd kookt namelijk de sterren van de hemel, zodat u na een lange dag vergaderen geniet van de heerlijkste gerechten. Onze vergaderruimte bevindt zich in het mooie buitengebied van Boxtel, waar u in alle rust kunt vergaderen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u bij ons wilt komen vergaderen.

Wat zijn de opties bij onze vergaderruimte in Boxtel, vlak bij Den Bosch?

Hof van Vijfeijken in Boxtel, nabij Den Bosch, is dé vergaderruimte waar u nieuwe ideeën opdoet samen met collega’s. We bieden een flexibele dienstverlening als u bij ons nabij Den Bosch wilt komen vergaderen. We bieden diverse vergaderarrangementen aan, zoals:

Wat is er mooier dan vergaderen op een inspirerende locatie in Boxtel, nabij Den Bosch? U en uw collega’s genieten bij ons van de prachtige omgeving terwijl u samen nieuwe ideeën opdoet. Hof van Vijfeijken is namelijk een monument met een rijke geschiedenis en ons team van professionals staat voor u klaar. We bieden de ideale locatie als u wilt vergaderen in de natuur in de buurt van Den Bosch. In onze rustgevende vergaderruimte kunt u in alle rust exclusief vergaderen. We verwelkomen u graag op onze prachtige vergaderlocatie nabij Den Bosch en voorzien u graag van alle gemakken.

Reserveer onze vergaderlocatie nabij Den Bosch snel

Wilt u graag in alle rust vergaderen in een vergaderruimte waar u van alle gemakken voorzien bent in Boxtel, nabij Den Bosch? We bieden u de mogelijkheid om op een ontspannen manier te vergaderen in de buurt van het prachtige Den Bosch. Het is bovendien mogelijk om na uw vergadering bij ons te dineren. Zo komt u volledig tot rust na een dag hard werken. Lijkt onze vergaderlocatie nabij Den Bosch u wel wat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0411 602 385 of door ons contactformulier in te vullen. We hopen u snel te zien!

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page