De mooiste vergaderruimte nabij Den Bosch

Zoekt u een vergaderruimte niet ver van Den Bosch? Zoek dan niet verder, want Hof van Vijfeijken is waar u moet zijn. Deze vergaderlocatie in de buurt van Den Bosch, namelijk in het mooie buitengebied van Boxtel, biedt namelijk alles wat u nodig heeft om een inspirerende vergadering te beleggen. U heeft hier niet alleen de mogelijkheid om te vergaderen in een mooie natuurlijke omgeving, maar u wordt ook nog eens goed verwend. Onze collega Sjoerd kookt bovendien de sterren van de hemel, zodat u ook na een lange dag vergaderen weer genoeg energie heeft om ’s avonds nog een gezellige avond met collega’s te beleven in onze vergaderlocatie nabij Den Bosch.

Een knusse vergaderruimte in de buurt van Den Bosch

Wanneer u gaat vergaderen in een gezellige omgeving, dan kan dit de productiviteit en creativiteit verhogen. Daarom is het een goed idee om bij Hof van Vijfeijken te gaan vergaderen. Ontdek ook al onze mogelijkheden voor een vergadering met overnachting. Wij zijn erg flexibel in onze dienstverlening, dus wanneer u contact met ons opneemt, bekijken wij hoe wij voor u de meest ideale vergaderlocatie in de bossen in buurt van Den Bosch kunnen creëren. Daarom zijn wij een unieke vergaderruimte nabij Den Bosch.

Vraag naar alle mogelijkheden van onze vergaderruimte nabij Den Bosch

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die onze vergaderruimte niet ver van Den Bosch u biedt, bijvoorbeeld met betrekking tot het diner? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over uw de ideale vergaderlocatie in de buurt van Den Bosch en waar deze aan moet voldoen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0411 602 385.

Contact
  • Facebook - White Circle
  • White LinkedIn Icon
  • Instagram - White Circle

Hof van Vijfeijken

Nergena 32, 5282 JE Boxtel

Tel: 0411 602 385

E-mail: info@hofvanvijfeijken.nl

2020 by flor it

Boekingsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Wij faciliteren een TESLA 

Destignation Charger

Powered by Dijkhuizen.com