hof van vijfeijken kameruitzicht ;)

Overnachten

Geniet van de rust en stilte van het platteland

Het idyllische Hof van Vijfeijken in de Brabantse bossen rondom Boxtel is ideaal als vergaderboerderij met overnachting. Wij hebben een mooie vergaderlocatie met overnachting in Boxtel, nabij Den Bosch. Wij streven ernaar om u tot nieuwe inzichten te laten komen, ver weg van het verkeerslawaai en de afleidingen van het kantoor. Kiest u voor een vergadering met een overnachting, dan doet u hernieuwde energie op tijdens een verkwikkende wandeling in de prachtige Brabantse natuurgebieden rondom ons domein nabij Den Bosch. Neem de tijd voor meerdaags vergaderen met een overnachting op de vergaderlocatie in Boxtel, nabij Den Bosch. Geniet optimaal van de rust en de stilte van het platteland op onze vergaderboerderij, die ideaal is om te vergaderen met een overnachting in Boxtel. Zo is onze boerderij in Boxtel ook geschikt als meerdaagse vergaderlocatie.

Kom vergaderen in een vergaderboerderij met een overnachting in Boxtel

Uiteraard begrijpen we dat het handig kan zijn om dicht bij uw kantoor te vergaderen, maar als u wilt vergaderen met een overnachting, dan is onze locatie in Boxtel de ideale plek. Het vergaderen op kantoor kan namelijk ook zorgen voor hinder en drukte, waardoor u geen optimale concentratie heeft voor de te bespreken punten. Bent u op zoek naar een verfrissende vergaderlocatie in het Brabantse Boxtel, nabij Den Bosch? Waar u en uw gezelschap verkwikt raken tijdens een meerdaagse training met een overnachting op de vergaderlocatie? Dan is het Hof van Vijfeijken in Boxtel, niet ver van Den Bosch, dé plaats voor u. Zeker als u voor een arrangement met overnachting kiest. Wij geven u graag tips voor een mooie wandeling; kies ervoor om lekker even naar buiten te gaan na het ontbijt of verwerk de dag net voor het slapen gaan, of natuurlijk tijdens een gezellig diner. Dat is het voordeel van onze meerdaagse vergaderlocatie in Boxtel.

Wat is er mogelijk voor een vergadering  met overnachting nabij Den Bosch?

Vergaderlocatie het Hof van Vijfeijken in Boxtel is gelegen in een monumentale boerderij die al meer dan vijf eeuwen in de Brabantse natuur staat. Hier ishet mogelijk is om een meerdaags vergaderarrangement met overnachting te boeken op onze mooie vergaderboerderij nabij Den Bosch. Zo wordt het vergaderen met een overnachting in Boxtel wel heel aangenaam. We hebben de originele ruimtes volledig omgebouwd, waardoor u de beschikking heeft tot twaalf luxueuze slaapkamers. Hiervan zijn negen slaapkamers voor twee personen en zijn drie kamers ingericht voor één persoon. Het is dus mogelijk om met een gezelschap van 21 mensen gebruik te maken van een overnachting. Wilt u graag een vergaderarrangement met overnachting voor een groter gezelschap, het liefst in de buurt van Den Bosch, of wenst u allen uw eigen kamer? Dan hebben wij volop tips voor B&B’s of hotels op loopafstand! Op welke faciliteiten mag u bij Hof van Vijfeijken in Boxtel nog meer rekenen wanneer u komt vergaderen met een overnachting?

  • Binnen in de boerderij staat zowel in ‘de Deel’ als in ‘de Stal’ een gezellige houtkachel bij de loungehoek; onder het genot van een goed glas wijn komen op deze plek regelmatig de beste ideeën bovendrijven.

  • Na een goede nachtrust op de luxueuze éénpersoons boxsprings begint u de dag weer vol energie. Onze gastvrouw serveert een uitgebreid ontbijt waarbij een eitje van onze eigen kippen natuurlijk niet ontbreekt (zegt u ons maar hoe u dit eitje wenst).

  • De twee volledige ingerichte badkamers (één in ‘de Deel’ en één in ‘de Stal’) zijn voorzien van alle faciliteiten en bestaan uit twee douches, twee wc’s en drie wastafels.

  • Op iedere kamer vindt u een heerlijk zacht handdoekenpakket, alsmede een zachte badjas en warme slofjes.

Laat u verwelkomen

Geniet tijdens een overnachting met uw team van de luxe van een hotel en tegelijkertijd van het intieme karakter van onze vergaderboerderij. U bent namelijk altijd onze enige gast op de vergaderlocatie in Boxtel, nabij Den Bosch waar u terecht kunt voor meerdaagse overleggen met overnachting. Komt u van ver en wilt u er zeker van zijn dat u op tijd bent voor de meeting van de volgende dag? U bent van harte welkom voor een voorovernachting. Neem voor alle mogelijkheden voor het vergaderen met overnachting in onze prachtige vergaderboerderij in Boxtel telefonisch contact met ons op via 0411 602 385 of laat een bericht achter via het contactformulier. We verwelkomen u graag op het Hof van Vijfeiken, dé meerdaagse vergaderlocatie in Boxtel.